Zajímá tě, jak vypadá brigáda v Mekáči? Šestnáctiletý Filip, který tu dělá už několik měsíců, ti ukáže, jak to funguje v McDonald's doopravdy a co vše tě čeká, až se odhodláš!
Měl jsem reference od spolužáka: super kolektiv, flexibilita směn, prostě jsem šel za ním….
Začátky byly těžší, trochu jsme se bál, byla to moje první brigáda. Spousta práce a nových lidí. První směny jsem si plánoval čtyřhodinové, rychle mi utíkal čas – učil jsem se stále nové věci. Teď, po sedmi měsících, znám všechna stanoviště, práce je pestřejší a baví mě.
Vydělávám víc, než jsem očekával, a tak si šetřím na nový mobil a počítač.
Nejlepší je, že si můžu sám plánovat směny a moji kolegové jsou v pohodě. Plánuju si i víkendy, povinné jsou dvě víkendové směny v měsíci.
50% na konzumaci na směně + dostáváme benefitní slevovou kartu pro zaměstnance. Zatím mi chutná…
Když ve špičkách nestíháme, management trochu stresuje. Ale na večer je tu docela pohoda. Rozdíly mezi zaměstnanci a brigádníky nikdo nedělá, jsme tu jedna parta. Management jsou většinou mladí lidi, kteří začínali na stejné pozici, jako jsem dnes já.
Nejvtipnější historky jsou s cizinci, kteří si neumí objednat, neumí ani anglicky ani česky. Používají prsty, nebo objednávku napíšou do Google překladače. Párkrát se tu objevila nevěsta s ženichem, také cizinci, jedli, měli několik fotoaparátů a všechno si fotili.
Hlavně zodpovědnost, že musím chodit včas dle domluvy na směny a umím pracovat v kolektivu.
Je, první krok je stát se crew trenérem, tzn. mít na starosti trénink nových zaměstnanců. Tak do roka a do dne…
Na začátku se neboj nového prostředí. Za pár týdnů na tom budeš jako já, už se mi odsud nechce a v 15 letech to je jedna z mála možností, kde je možné pracovat.
Zdieľajte so svojimi priateľmi Sdílejte se svými přáteli