Informace o pracovním místě
Hromadný nábor nových zaměstnanců bude probíhat 19.2. od 16:00!
Na co se u nás můžeš těšit?
• Flexibilní pracovní dobu – Přizpůsob se svému rozvrhu, ať už jsi student, pracující s chutí si přivydělat nebo vitální důchodce – stáří říkáme NE!
• Žádné limity odpracovaných hodin – kolik času s námi strávíš je čistě na tobě
• Nástupní mzda 150Kč/h – 200Kč/h – propracovaný systém mzdového ohodnocení – rádi rozvíjíme své zaměstnance. U nás se můžeš vypracovat až na Vrchního číšníka v tom nejlepším gastro provozu ve střední Evropě!
• Seriózní přístup a pravidelná výplata
• Zákonem povinné příplatky za práci v noci (10%), příplatky za práci o víkendu (10%) a příplatky za státní svátky (100%)
• Rozptyl sazeb za konkrétní směny je 150Kč/h – 250Kč/h
• Práce s největšími esy svého oboru
• Jsme stabilní firma s dlouholetou tradicí
• Získávání cenných zkušeností v nejlepších gastro provozech ve střední Evropě
• Support během tvých směn – Podpora od našich profesionálních koordinátorů
• Naše pracoviště mají skvělou polohu s dostupností metra či tramvají
• Propracovaný systém zaškolení – nemusíš mít žádnou praxi, a i přes to se z tebe po čase u nás může stát hrdina pohostinství
• Čistý trestní rejstřík (protože hledáme spolehlivé kolegy, ne hlavní postavy z kriminálních seriálů)
• Můžeme se na Tebe spolehnout
• Věk 18+ (směny přes 22h)
• Reprezentativní přístup a příjemné vystupování (úsměv je naše tajná zbraň)
• Chuť se učit novým věcem (protože každý den je novou příležitostí)
• Znalost českého jazyka (angličtina výhodou, nikoliv povinností)
• Obsluha hostů: Budeš se starat o naše hosty v restauraci, baru, banketech a servírovat jim nápoje a jídla. Můžeš být součástí i týmu, který bude připravovat galavečery nebo běžné eventy.
• Debaras – termín používaný v gastronomii, který označuje úklid a odklízení nádobí ze stolů po hostech. V podstatě jde o to, že když hosté dojedí, někdo musí přijít a odnést špinavé talíře, příbory a sklenice, aby byl stůl připraven pro další hosty. Pro generaci Z, (debaras je jako když po domácí párty uklízíš nádobí a odnášíš ho do kuchyně, aby bylo zase čisto a připraveno na další akci. V restauraci to dělají číšníci nebo pomocný personál, aby hosté měli vždy čistý stůl).
• Zajištění vysoké úrovně servisu. Dbáme na to, aby naši hosté měli vždy ten nejlepší zážitek
• Udržování čistoty a pořádku. Pomůžeš udržovat naše prostory čisté a reprezentativní