Informace o pracovním místě
Dance Bar Paradox
Jako barman budete odpovědní za udržování vysokých standardů produktů, služeb, prezentace a standardů bezpečnosti, zdraví a hygieny v baru a jeho okolí, přičemž budete klást důraz na péči o zákazníky a dobré fungování v rámci barového týmu. Očekává se od vás profesionální přístup, flexibilita, dynamičnost, proaktivnost a nadšení. Vždy budete ochotni učit se více o nabízených produktech a službách a těch, které by mohly být nabízeny v budoucnu, a poskytovat nejvyšší standard služeb klientům a jejich hostům, vždy s úsměvem.
Očekává se, že budete:
· Udržovat vysokou úroveň osobní hygieny a dokonalou prezentaci.
· Dobře spolupracovat v týmu a efektivně komunikovat se všemi členy týmu, aby zákazníci obdrželi nejvyšší úroveň produktů a služeb v dobrém čase a aby všechny přípravné, uzavírací a jiné související úkoly byly efektivně a účinně splněny.
· Příjemně přijímat pokyny, projevovat respekt vůči těm, kteří vás řídí, a dávat pokyny mladším členům barového týmu přátelským a respektujícím způsobem.
· Reagovat na dynamiku provozního prostředí, být proaktivní v klidných obdobích a zároveň předvídat a naplňovat potřeby rychlého barového servisu.
· Seznámit se s konceptem Paradoxu, abyste mohli účinně vysvětlit zákazníkům a potenciálním zákazníkům.
· Rozvíjet své znalosti o našich nabízených produktech, abyste mohli doporučit a doprodávat produkty našim hostům.
· Být ochotni se přeškolit a rozvíjet dovednosti, které vám umožní pracovat v jiných odděleních, kdykoli to bude potřeba, a být připraveni pomoci v jiných odděleních, když to bude vyžadováno.
· Vždy věnovat pozornost detailům.
· Používat elektronický pokladní systém (pokladnu) pro zadávání objednávek zákazníků.
· Přesně přijímat platby.
· Dodržovat zásady uvedené v naší bibli pro zaměstnance.
· Zajistit, aby hosté dostávali rychlou, přátelskou a efektivní obsluhu od okamžiku, kdy vstoupí do baru, a aby jejich očekávání byla vždy překonána.
· Zajistit, aby stoly v baru byly vždy čisté a dobře upravené.
· Zajistit, aby bar byl vždy optimálně zásoben víny, lahvovými nápoji, ovocem, ledem atd., a aby nápoje byly vždy podávány v doporučené teplotě.
· Zajistit, aby byl bar před zahájením provozu plně připraven, čistý a upravený a udržovat filozofii "čistoty za provozu" pro udržení vysokých standardů hygieny, bezpečnosti a prezentace.
· Zajistit, aby bar byl po uzavření správně uklizen a uzavřen dle stanovených postupů a aby byly všechny úkoly účinně a efektivně splněny.
· Informovat zákazníky o jakýchkoli produktech/službách, na které čekají, a případně vysvětlit důvody, proč by mohli čekat déle, než očekávali.
Nezbytné: Dovednosti / Znalosti / Schopnosti / Kvalifikace
· Výborné zákaznické služby
· Výborná týmová práce
· Dobrá organizace
· Dobrá správa času
· Výborná komunikace
· Dobrá úroveň znalostí o víně, lihovinách a koktejlech
Výhodné: Dovednosti / Znalosti / Schopnosti / Kvalifikace
· Pokročilé znalosti o vínech
· Pokročilé znalosti o lihovinách a likérech
· Pokročilé dovednosti v servírování jídla a pití
· Kvalifikace související s pohostinstvím
· Certifikát o hygieně potravin
Osobnost / Vystupování
· Přátelský/á
· Proaktivní
· Upřímný/á
· Opravdový zájem o pohodlí/spokojenost zákazníků
· Ohleduplný/á
· Klidný/á pod tlakem
· Zdvořilý/á
· Dochvilný/á
· Spolehlivý/á
pracoviště: | krajinská 33 české bud..., České Budějovice |
TermínNástup: | Ihned |
Mzda: | 160 - 200 Kč/hod. |
Počet míst: | 1 |
Firma: | Ponorka s.r.o. |
Zadavatel: | Daniel Palatinus |
Lokalita: | České Budějovice |