Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 1 volných nabídek z lokality Německo >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Hledáme chůvu pro malého Leviho v Ditzingenu! (600 €/měs.+cestovné)

více o nabídce >>

Hledáme přátelskou a extrovertní au-pair s dobrou němčinou nebo angličtinou, která se stane součástí rodiny na nejméně půl roku, ideálně rok. Smysluplná práce na 25-30 hodin týdně s péčí o 10měsíčního syna Leviho a drobnou domácí prací.

Budete bydlet v prostorném domě o rozloze 400m² v krásném městě Ditzingenu (PSČ 71254), které se nachází pouhých 18 km od Stuttgartu. K dispozici pro Vás bude útulný pokoj s vlastní koupelnou a přístup k internetu. Stravování zdarma v rámci rodiny. Součástí domácnosti je kromě čtyř rodinných příslušníků i roztomilý pejsek, který vám zaručeně zpříjemní pobyt. Vaším hlavním úkolem bude péče o milé a mazlivé miminko, které si vás zaručeně získá. Budete ho krmit, hrát si s ním, ukládat ho do postýlky a starat se o jeho celkovou pohodu. Očekává se, že se zapojíte i do běžných domácích prací, jako je vaření, úklid a praní. Do domácnosti dochází uklízečka.

Levi je plný energie a radosti. Miluje hry, mazlení a procházky na čerstvém vzduchu. Maminka Gina pracuje z domova a věnuje se Levim s láskou a trpělivostí. V noci se o Leviho stará sama, takže od Vás se očekává péče o něj přes den. Babička a děda žijí ve stejném domě a rádi Vám pomohou. Přátelská a podporující rodina, která si cení vzájemného respektu a úzkých vazeb. Budou vám nápomocni a rádi vás zapojí do každodenního života. Rodina se chystá na důležitou operaci maminky Giny (přesné datum zatím není známé).

Jazyk angličtina nebo němčina na komunikativní úrovni.
Zkušenost s péčí o miminko.
Otevřenou a přátelskou povahu.

Začátek dle domluvy v srpnu
Odměna 600€/měs. + cestovné
Turnus 6 měsíců-1 rok


Mzda:600 - 610 EUR/měs.
Počet míst:1
Úroveň jazyku:Němčina - Pokročilý

Lokalita: Německo
ID inzerátu: 4651321     Vloženo: 24.07.2024
Provozovatel portálu
Fajn skupina pracovních portálů s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí